Godt kvalitet og allsidighet. I tillegg til frysing og sous vide, er Mooses vakuumpakker også egnet til marinering.
- Stilrent design
- Robust og solid modell
- Egnet for både frysing og sous vide
- Mange funksjoner, gir mange muligheter
Vakuumpakker med god kvalitet og allsidighet.
I tillegg til frysing og sous vide er Mooses vakuumpakker også egnet til marinering.
Modellen har et godt vakuumforseglings-system som sikrer at posen er helt lukket og sørger for å holde maten friskere i fryseren. Når du tar frossenmat ut av fryseren i en av Moose sine vakuumposer, unngår du også frostskader og maten vil være i bedre stand.
Vakummpakkeren har to innstillinger – “«Dry» og «Moist». Standardinnstilling er «Dry», når du trykker på knappen, endres innstillingen til «Moist».
Du kan velge innstilling i forhold til type mat. Fuktig mat trenger lenger forseglingstid enn tørr mat.
I tillegg til å være allsidig er Moose en svært brukervennlig modell, og det følger også med en detaljert bruksanvisning. Her får instruksjoner om hvilke knapper du skal trykke på, og så arbeider maskinen deretter. Bruken er både intuitivt og enkel. Moose har et pent design med en smart lagringsplass for rullen. Det er spesielle innstillinger både for fuktig og tørr mat. Du kan vakuumpakke omtrent alle typer mat med Moose vakuumpakker, og det gjelder alt fra steiker, biffer, fett, schnitzler, bacon, fisk, grønnsaker, poteter og bær. Det følger også med en startpakke bestående av 5 poser og 1 rull, for å komme raskt i gang.
Utvalgte fordeler med Moose
Stilrent design
Robust og solid modell
Egnet for både frysing og sous vide
Mange funksjoner
Sikker modell
Enkel å betjene
Bredde | 25,5 cm |
---|---|
Høyde | 46 cm |
Lengde | 14 cm |