Om Mekk

Mekk selger «gjør det selv» produkter til bil, båt, hjem og fritid. Vi ønsker å fremstå som et friskt og spennende alternativ til tradisjonell handel. I tillegg til et solid basis sortiment innen jernvare, vil du alltid finne spennende topptilbud og partivarer til priser som gleder alle shoppere.

Konseptet er røft, tøft og annerledes, og tilrettelagt for franchise. Hvis du ønsker å vite mer om muligheten til å drive egen Mekk butikk kan du lese mer under overskriften. Franchise

Handling og usnobbet, rett frem miljø. I Mekk tror vi på handling, og vi har et usnobbet og «rett frem» miljø. Vi bruker bokstavene i ordet MEKK til å symbolisere verdier vi tror på:

M for Modig I Mekk våger vi å vinne. Vi tør å satse på fremtiden. Vi våger å tro at det er mulig å lykkes, også der andre har gått feil, og vi tror på egne ressurser.

E for Enkelhet I Mekk systemet stoler vi på erfaring, magefølelse og intuisjon. Vi forsøker å bruke sunn fornuft, og vi vet at markedets dom er udiskutabel. Vi aksepterer også en blåveis når vi tar feil. Erfaringer blir uansett viktige for morgendagen.

K for Kompetanse Stadig flere aktører tilbyr de samme varene til den samme målgruppen. Vi tror at det som vil skille tilbyderne i markedet er kompetanse. Dyktige mennesker som vet hva de snakker om vil bli avgjørende for å overleve.

K for Konkurransedyktig Evnen til å snu oss raskt i forhold til markedets ønsker og behov skal være en av Mekk gruppens styrker. Hver dag bringer nye utfordringer og muligheter. Arbeider vi litt smartere, litt mer og litt hardere enn våre konkurrenter, legger vi et godt grunnlag for å få enda flere fornøyde kunder.

Last ned våre etiske retningslinjer