RETUR OG REKLAMASJON

Retur av vare kjøpt på netthandel

Mekk.no har fri retur av alle servicepakker og brevpakker innenfor angrefristen på 14 dager, med unntak av Cargoforsendelser. Ønsker du å returnere en Cargoforsendelse må du som kunde selv stå for fraktkostnadene. Retur-frankering for vanlig får du ved å kontakte kundesenteret på mail: netthandel@mekk.no

Reklamasjon

Varene du har bestilt skal være feilfrie ved levering. Skulle du få en defekt eller feillevert vare skal du kontakte netthandel@mekk.no innen rimelig tid, og senest innen 14 dager etter du oppdaget defekten eller feilleveransen.

Om din vare skulle slutte å fungere under reklamasjonstiden sender vi den vanligvis til et serviceverksted for reparasjon. Mekk har ikke eget verksted til reparasjon av varer. Ved service skal man ta kontakt med netthandel@mekk.no via epost. netthandel@mekk.no gir deg instruksjoner om hva du skal gjøre for å sende denne varen til reparasjon. Vær oppmerksom på at leverandøren har to forsøk på å reparere samme feil ved produktet innen de plikter å bytte den ut mot en ny. Skyldes feilen på varen brukerfeil kan du som kunde belastes for hele eller deler av reparasjonen og fraktkostnadene. Dersom feilen ikke skyldes brukerfeil, men en svakhet ved produktet vil du få tilbakebetalt fraktkostnader på produktet. Kvittering for forsendelsen må da framvises skriftlig.

Angrerett

Ønsker du å angre kjøpet ditt, må netthandel@mekk.no ha skriftlig beskjed senest 14 dager etter at du har mottatt varen og informasjon om angreretten. Du kan også angre før varen kommer. Når du angrer har du krav på å få tilbake pengene. Vil du heve kjøpet ved bruk av angrefristloven, må du opplyse om dette ved returen. Skjemaet må være korrekt utfylt og sendes med varen til:

Mekk Midtun

Hardangerveien 23

5224  Nesttun

Pengene vil bli tilbakeført til kunde I henhold til Nets betalingsbetingelser når varen er returnert i original emballasjen og i den ubrukte stand som varen ble sendt i. Husk å oppgi kundenummeret og fakturanummeret!

Dersom du angrer på kjøp av varer som er spesialtilpasset deg, må du betale for faktisk utført arbeid og medgåtte materialer.

Angreretten går tapt dersom varen ikke kan leveres tilbake i original emballasjen og i ubrukt stand og samme mengde.