Wilfa Avfukter DH2W-20C

SKU
221981
kr 3 799,00
-
+
på nettlager bestillingsvare nettbutikk
  • Kompakt størrelse - for rom opptil 30 m²
  • Kapasitet 20 L per dag
  • 4,3 L vanntank
  • Medfølgende app
  • Effekt (watt):330
  • Kjølegass type:R290
  • Kjølegass vekt gram:54
  • Lydnivå min - max:38-41 dB

DRY CONNECTED AVFUKTER
Avfukteren Dry Connected gjør det mulig å holde fuktigheten under kontroll i hjemmet ditt samt du kan tørke klesvasken raskere. Med en høy kapasitet og sømløs integrasjon med en smart app, er dette avfukteren som tar hånd om inneklimaet ditt på en intelligent og praktisk måte.

Høy kapasitet, lav innsats
Med Dry Connected kan du si farvel til unødvendig fuktighet som kan føre til mugg, lukt og skade på materialer. Den har kapasitet til å avfukte opptil 20 liter per dag, noe som sikrer et tørt og komfortabelt miljø og passer perfekt for større rom som kjellere, vaskerom eller store stuer.  

Den store vanntanken på 4,3 liter stopper automatisk når den er full. Hvis du trenger enda mer kapasitet, kan du bruke den medfølgende slangen til å tømme den direkte i et separat avløp eller en beholder. 

WiLife smart-app
Avfukteren kan enkelt kobles til Wilfas WiLife smart-app. Med appen kan du kontrollere og styre avfukteren uansett hvor du befinner deg. Juster innstillingene, overvåk fuktighetsnivået og slå avfukteren av eller på – alt med noen få trykk på skjermen. Du kan også lage personlige tidsplaner, sjekke status og få verdifull innsikt i inneluftkvaliteten via appen. Koble avfukteren til andre smartprodukter og smarthus-hubber for å få nettverksfordeler. Dette gjør det enklere enn noensinne å tilpasse avfukterens drift i henhold til dine behov, uansett hvor du er.

Dry Connected er kompatibel med 2,4 GHz Wi-Fi.

Funksjon for tørking av tøy
Avfukteren Dry Connected kjører kontinuerlig uavhengig av luftfuktigheten i rommet, det gjør at klærne dine tørker så raskt som mulig. Den kan også være lur å sette på hvis du har tørketrommel i et rom uten en god avtrekksvifte.

Stilrent design
Dry Connected er ikke bare en kraftig maskin, den har også et stilrent og elegant design. Det moderne designet passer sømløst inn i ulike interiørstiler og hjem.

Enkel å flytte
Avfukteren har håndtak og hjul som gjør det enkelt å flytte den mellom ulike rom.

Vaskbart filter
Et rent filter sikrer kontinuerlig høy kapasitet og filteret kan skylles i rennende varmt vann. Sørg for at filteret er helt tørt før du setter det tilbake i avfukteren.
Mer informasjon
Item Category 5005 cm
Product Group 5005-003 cm
Høyde 52 cm
Bredde 28 cm
Lengde 35 cm
Write Your Own Review
Du omtaler:Wilfa Avfukter DH2W-20C