Seajet Jordslagfjerner 1 l

SKU
222686
kr 139,00
-
+
på nettlager bestillingsvare nettbutikk
Sejaet Jordslagfjerner fjerner effektivt jordslag og grønnalger på alle fargeekte stoff, som båtkalesjer, seil, telt, skai, plast og tre.
Seajet Jordslagfjerner er et ferdigblandet middel til bekjempelse av jordslag og annen organisk misfarging. Den egner seg svært godt til kalesjer, og kan med fordel også benyttes på markiser, plastmøbler, vinyl, skai, fendere, fuger på fliser i våtrom/ samt på trykkimpregnerte materialer i terrassegulv.

- Volum: 1 l

Bruksanvisning:
- Påføring: Produkter som skal behandles bør helst være tørre. Seajet Jordslagfjerner påføres med dusjsprøyte eller svamp.
- Virketid: Virketid er avhengig av hvor sterkt angrepet produktet som skal behandles er. 10 minutter +/- er en generell anbefaling. Pass på at Seajet Jordslagfjerner ikke tørker. Skyll grundig med kaldt vann etter behandlingen.
- NB: Utfør alltid en test på ett lite synlig område på produktet som skal behandles for å sjekke at det er fargeekte og ikke blekner. Seajet Jordslagfjerner bør ikke benyttes på produkter som er impregnert med oljer eller fett.
Mer informasjon
Høyde 27 cm
Lengde 8 cm
Bredde 8 cm
Item Category 1002 cm
Product Group 1002-001 cm
Write Your Own Review
Du omtaler:Seajet Jordslagfjerner 1 l