Ryobi 18 V Batteri Rb18L90 9Ah

SKU
201306
kr 2 299,00
-
+
på nettlager bestillingsvare nettbutikk
Laster...
Loading Product Discounts...

Når du skal velge batteri til din RYOBI maskin har du hele 7 forskjellige batteristørrelser å velge mellom. Fra det minste 1.3 Ah batteriet til det største på 9.0 Ah. Alle batteriene fra RYOBI er en del av ONE+ systemet, noe som betyr at det passer til alle verktøy*.

*Bemerk at noen verktøy trenger mer kapasitet enn andre. Strøm=18V. Størrelse=1.3Ah etc.

   

Et beist av et batteri

Dette 9Ah Lithium+Ion batteriet er RYOBIs aller kraftigste batteri og det gir deg kraften du trenger når du har en hel masse arbeid å få unnagjort! Her snakker vi krefter nok til å drive både gressklipperen, sirkelsagen, beltesliperen eller hvilket som helst annet av de mer kraftkrevende verktøyene i ONE+ serien. Du kan selvfølgelig også bruke batteriet på drillen eller spikerpistolen din, men da må du tåle at bicepsene dine får seg en real treningsøkt for i samme slengen!

 

Den nye og moderne batteriteknologien i dette batteriet sørger for mer kraft, lenger driftstid og bedre driftssikkerhet enn tidligere, og batteriindikatoren med 4 trinn forteller deg hvor lenge du har igjen før du må ta en pause for å lade eller bytte det.

 

Intellicell™ teknologi overvåker og optimaliserer de individuelle battericellene for å gi deg maksimal driftstid og kraft hver gang du bruker det. Hvis batteriet blir overbelastet eller overopphetet vil det automatisk slå seg selv av slik at du unngår skader både på batteriet og maskinen. RYOBI Intellicell™ teknologien gir dessuten batteriet ditt lenger levetid og større sikkerhet under bruk.

 

Batteriet har en kraftig konstruksjon som tåler en trøkk takket være den integrerte beskyttelsen mot støt og slag.

 

NB! Lader er ikke inkludert.

Mer informasjon
Høyde 8,6 cm
Bredde 16,9 cm
Lengde 18,5 cm
Write Your Own Review
Du omtaler:Ryobi 18 V Batteri Rb18L90 9Ah