kr 129,00
-
+
på nettlager bestillingsvare nettbutikk
Laster...
Loading Product Discounts...
AVA husvask er vårt nye effektive rengjøringsmiddel som er perfekt til vedlikeholdsvask av malt, oljet, beiset eller ubehandlet treverk samt vinduer, grunnmur og uteområder.
Middelet fjerner sot, pollen, svertesopp, alger og annen uønsket skitt og er skånsom mot naturen.

  • AVA husvask er perfekt til vedlikeholdsvask av malt, oljet, beiset eller ubehandlet treverk samt vinduer, grunnmur og uteområder.
  • AVA husvask fjerner effektivt sot, pollen, svertesopp, alger og annen uønsket skitt.
  • AVA husvask er et miljøvennlig rengjøringsmiddel og inneholder kjemikalier som enkelt brytes ned i naturen.
  • AVA husvask påføres enkelt på en tørr elle våt overflate og gir deg et proft resultat som varer.
  • AVA husvask er godt egnet til bruk med skumkanon og høytrykkspyler, men kan også fint brukes med bøtte og børste.
  • Alt du trenger for å oppnå en skinnende ren husfasade, er en høytrykkspyler, en skumkanon, en børste og AVA husvask. Middelet påføres enkelt på en tørr eller våt overflate og gir deg et proft resultat som varer.

Fremgangsmåte
1. Følg skumkanonens instruksjoner (se også blandingsforhold nedenfor), eller bland middelet i ønsket styrke i en bøtte eller pumpekanne.
2. Påfør produktet på en tørr eller våt overflate (tørr overflate gir best resultat). Unngå å søle på flater som ikke skal vaskes. Skyll i så fall raskt og grundig av med vann.
3. La middelet virke i noen minutter, og bruk en børste ved behov. Ved svært skitne overflater kan du gjerne vaske i to omganger eller benytte AVA fasadebørste til hjelp. AVA husvask kan gjerne virke så lenge som mulig, men må aldri tørke inn på overflaten. Dersom det tørker inn, anbefaler vi å påføre nytt middel før området spyles rent. Dette motvirker skjolder.
4. Skyll av. Du oppnår best effekt med høytrykkspyler. Bruk fortrinnsvis en dyse med 60° spredning. Bruk aldri turbodyse på treverk. Skyll godt av vinduer og blanke flater.

Utstyr du trenger
Med AVA husvask anbefaler vi at du bruker høytrykkspyler, skumkanon og en skånsom 60°-dyse, men du kan også påføre middelet med pumpekanne eller blande det i en bøtte og påføre det med en børste.

Størrelser
AVA husvask er tilgjengelig i størrelsene 1 liter og 4 liter.

Blandingsforhold
Vanlig vask:
Juster skumkanon for svak blanding. Bruk konsentrert eller bland ut inntil 1:4. (I bøtte: 1:50 = 0,1 liter per 5 liter vann.)

Vanskelig smuss:
Vurder om du kan bruke kraftvask, eller prøv deg frem med et sterkere blandingsforhold.
Mer informasjon
Bredde 8,2 cm
Lengde 8,2 cm
Høyde 25,5 cm
Write Your Own Review
Du omtaler:AVA Husvask 1L