kr 149,00
-
+
på nettlager bestillingsvare nettbutikk
VA forvask er et avfettende og vannløselig rengjøringsmiddel som effektivt løsner og fjerner fett og gjenstridig skitt fra overflater, og etterlater seg et beskyttende lag med glans.
Middelet er perfekt til bilvask, men du kan også bruke det til å rengjøre blant annet sykler, motorsykler, landbruksmaskiner og gressklippere.

  • AVA forvask løsner og fjerner fett og gjenstridig skitt med største enkelhet.
  • AVA forvask er skånsom mot både kjøretøyet og miljøet.
  • AVA forvask er svært oppløselig i vann og egner seg godt til bruk med skumkanon eller svamp/mikrofiberklut.
  • AVA forvask etterlater seg en vakker glans og sikrer et proft resultat – etter hver vask.
  • AVA forvask er perfekt for en lynvask av skitten bil eller som et første trinn i en mer omfattende vask.
  • AVA forvask er skånsom mot miljøet, svært oppløselig i vann og egner seg godt til bruk med skumkanon eller svamp/mikrofiberklut. Bruk middelet til en kjapp bilvask når du har dårlig tid, eller som et første trinn i en mer omfattende vask der du først bruker forvask, deretter bilshampo og til slutt perlevoks – valget er ditt!

Dette er ganske enkelt det perfekte rengjøringsmiddelet for deg som ønsker en rask og effektiv vask av skitne overflater med smuss som ellers er vanskelig å fjerne – trygt og brukervennlig.

Fremgangsmåte
1. Følg skumkanonens instruksjoner, eller bland middelet i ønsket styrke i en bøtte eller pumpekanne.
2. Påfør produktet på en tørr eller våt overflate (tørr overflate gir best resultat) og la det virke i noen minutter.
3. Påfør skum og spyl av for å løsne større partikler som sand eller lignende. Legg deretter på nytt skum og bruk en egnet mikrofiberklut for skånsomt å fjerne trafikkfilm uten å lage riper i overflaten. Produktet må ikke tørke inn, siden dette kan forårsake skjolder. Ved inntørking, påfør mer såpe før du spyler av.
4. Spyl av for et prikkfritt og glansfullt resultat. Du oppnår best effekt ved å bruke en høytrykkspyler. Bruk fortrinnsvis en dyse med 40° spredning for mest mulig skånsom og effektiv vask. Vask gjerne i to omganger.

Utstyr du trenger
Med AVA forvask anbefaler vi at du bruker en skumkanon eller pumpekanne, men du kan også fint bruke en bøtte og svamp/mikrofiberklut.

Størrelser
AVA forvask er tilgjengelig i størrelsene 1 liter og 4 liter.

Blandingsforhold
Vanlig vask:
Juster skumkanon for svak blanding. Bruk konsentrert eller bland ut inntil 1:4. (I bøtte: 2 %: 1:50 = 0,1 liter per 5 liter vann, eller 5 %: 1:20 = 0,1 liter per 2 liter vann.)

Avfetting:
Juster skumkanon for maksimal blanding. (I bøtte eller lignende: 1:5 = 0,1 liter per 0,5 liter vann). Bruk gjerne temperert vann, og unngå vask i solskinn / på varm lakk.
Mer informasjon
Item Category 2007 cm
Product Group 2007-001 cm
Bredde 8,2 cm
Lengde 8,2 cm
Høyde 25,5 cm
Write Your Own Review
Du omtaler:AVA Forvask 1L