AVA Evolution P60 Medium Bundle

SKU
214078
Spesialpris kr 3 999,00 FØR kr 4 499,00
-
+
på nettlager bestillingsvare nettbutikk

AVA Evolution er den nyeste modellserien av innovative høytrykkspylere. Her er den prisvinnende Master serien utviklet   videre med bedre materialer,   bedre funksjoner,  bedre design. Rett og slett en enda bedre høytrykksvasker. Evolution P60 tar vare på den unike "follow me" trommelen, men denne er nå forsterket slik at den fremdeles tåler en dreing på 45 grader til hver side med vekten inntil 20m stålarmert slange. Stabiliteten er også videreutviklet med å dra hjulene bakover samt lange "framlabber" som gjør maskinen svært stabil. 

Nytt for Evolution serien er også  sveiven som gjør at man kan trille inn strømkabelen etter bruk. AVA sin Evolution serie er utstyrt med to håndtak. Det toppmonterte håndtaket med verktøysoppheng og arbeidsflate gjør det lett å trekke spyleren etter seg og Brukes når man triller spyleren på fast underlag. På maskinens front finner man enda et håndtak,  som er praktisk å bruke hvis man skal bære maskinen i trapper eller løfte den inn bagasjerommet på en bil. 

AVA Evolution P80 blir levert med en 10 meter profesjonell stålarmert høytrykksslange. Dette er en myk og fleksibel slange som hindrer krøll og knekk og er en fryd å jobbe med. Maskinen leveres med   høytrykkspistol, prisvinnende zoomlanse, turbodyse, variodyse og vannfilter.

Mer informasjon
Item Category 9009 cm
Product Group 9009-028 cm
Write Your Own Review
Du omtaler:AVA Evolution P60 Medium Bundle