Varmepumpe 

Varmepumper fra Wilfa – utviklet for tøffe, norske forhold.

Som nordmenn vet vi hvordan det er å bo i Norge. Vi vet at varmepumpene må tåle lange kuldeperioder, fuktige værtyper eller sommerens smellvarme. Kort og godt, norsk vær – noe som kan være en utfordring for maskiner som skal fungere ute.

Varmepumpe er et godt fyringsalternativ som gir mer varme krone-for-krone ved at den utnytter energien som allerede eksisterer i luften. På varme dager reverseres prosessen og luften avkjøles.

Med enkelt vedlikehold kan en varmepumpe fra oss vare i 10 til 15 år – kanskje lenger.Nå sparer du inn varmepumpen på ett år

Energieffektive og miljøvennlige varmepumper fra Wilfa: Varm opp huset om vinteren, og kjøl det ned om sommeren.
 
En varmepumpe gir deg lavere strømregning, en jevnere og mer behagelig temperatur, er bra for miljøet og et sunnere inneklima. Velger du Wilfa, får du også markedets beste garanti på sju år – fordi vi vet hva det norske klimaet krever!
 
Økte strømpriser har fått flere til å velge varmepumpe til oppvarming. Det er på høy tid. Varmepumper er mer energieffektive enn panelovner, og det betyr at du trenger færre kWh per kvadratmeter du skal varme opp. Å spare strøm er dessuten bra for klimaet, siden det frigjør fornybar kraft og demper behovet for luftforurensende vedfyring.

En varmepumpe gir også store gevinster for inneklima og bo-komfort, og kan brukes som aircondition for å kjøle ned huset ditt på varme sommerdager.

For å få mest mulig glede av den, er det viktig å velge den modellen som best dekker dine behov. Det avhenger både av størrelse og utforming på rommene den skal varme opp og kjøle ned, klimaet der du bor og hvor du ønsker å plassere den.


7 års garanti

Velger du en varmepumpe fra Wilfa, vil du alltid finne en som passer deg – med markedets lengste garanti på 7 år.