Grill 
Det finnes så mange gode gunner til hvorfor vi liker å grille. En av de er at vi kan være ute og nyte frisk luft og fint vær samtidig som vi lager mat! Det er sosialt og det er avslappende!
Maten smaker også bedre, både til glede for 

PHANTOM SERIEN

Den nye Napoleon® Phantom Edition redefinerer tre grillmodeller på en særskilt slående måte: Phantom TravelQ® PRO285X, Phantom Rogue® SE425 og Phantom Prestige® kommer med en helt matt, sort finish. Absolutt noe å snu seg etter! 

Men Phantom-modellene er ikke bare overbevisende på grunn av sitt spesielle eksteriør. Alle modellene kommer med varmehylle  – for Phantom Rogue®SE425 og Phantom Prestige® 500 med en helt ny  multifunksjonell utgave av varmehylle/grillstativ.

Et annet høydepunkt er den støpte, rustfrie stålristen til Phantom Prestige®500 – både i hovedgrillen, men også for SIZZLE ZONE ™, virkelig noe å fremheve. Solid grillrist i høykvalitet rustfritt stål;  
en absolutt sensasjonell nyhet fra Napoleon®. Men Phantom Rouge® SE425 har også fått en annen attraktiv oppgradering: i tillegg til hovedgrillen har også SIZZLE ZONE ™ en solid rustfri stålrist.


FREESTYLE SERIEN


ROUGE SERIEN


TRAVEL Q


TILBEHØR NAPOLEON