Verktøy for gjør-det-selv-entusiaster. Fra borhammer til flisekryss!

En lekehytte i dag og et nytt innebygd kjøkken i morgen: Ingen prosjekter er for store for en ekte gjør-det-selv-entusiast: Gjør huset ditt til et trivelig og komfortabelt sted - med de rette maskinene og produktene fra Einhell. Oppdag våre håndholdte elektroverktøy eller våre kraftfulle stasjonære maskiner. Opplev friheten ved en ledningsfri verden med vårt Power X-Change-batterisystem, eller kjenn den rene kraften i våre kompressorer og maskiner. Gled deg over behagelig design, pålitelig kvalitet og imponerende service - av gjør-det-selv-entusiaster for gjør-det-selv-entusiaster!

Uansett hvilket prosjekt du planlegger, vil det riktige verktøyet gjøre arbeidet til en lek. Finn ut selv hvordan våre produkter og maskiner kan gjøre deg til en ekte banebryter og gjøre alt gjennomførbart - i huset, på verkstedet eller i garasjen.


- Einhell Verktøy -Ett batteri passer over 250 maskiner til hus, hjem og hage!

Aldri mer kabelsalat! Ved hjelp av topp moderne teknologi og ærgjerrige visjoner har vi klart å utvikle et batterisystem som gir mulighet til å nyte ledningsløs frihet i alle situasjoner. Enten det gjelder verktøy, hageredskaper eller en elsparkesykkel: Takket være den fleksible skiftingen av batteripakke og maskiner, kan alle medlemmene i Power-X‐Change-familien forsynes ledningsløst med energi.


- Einhell Hagemaskiner -


Power X-Change-batterisystemet. Allsidig, fleksibelt - og helt ledningsløst!

Drømmer du om enkelt fysisk arbeid uten å plages med tungvinte ledninger? Ta en titt på vårt unike Power X-Change batterisystem: De topp moderne høyeffektive batteriene gir pålitelig og varig ytelse - enten det er på verkstedet, i garasjen eller i huset. Høydepunkt: Batteriene våre er multifunksjonelle og passer til alle Power X-Change-produkter, fra batteridrevne skrutrekkere og borhammere til vår nye elektriske PRESSITO-kompressor. Det er virkelig et kraftfullt batterisystem!