Hva er AEG Proffverktøy?

AEG Powertools er profesjonelt verktøy spesialisert på Lithium-Ion batteridrevet teknologi, det revolusjonerende PRO18V-batterisystemet.

Det gir håndverkere tilgang til verktøy for alle tenkelige oppgaver, med bor/skrutrekkere, slagbormaskiner, vinkelslipere og andre verktøy innenfor tre og metallbearbeiding.

PRO18V byr på ultimat frihet og fleksibilitet sammen med uforlignelig ytelse som er AEG´s varemerke.Profesjonelt verktøy i 120 år

AEG Powertools har holdt i gang byggeplasser i 120 år med profesjonelle verktøy.
Innovativ teknologi med full utnyttelse av sin arv for å levere skyhøy ytelse, for profesjonelle håndverkere i dag, og i fremtiden.
AEG Powertools siden 1898


6 års garanti

AEG Powertools byr på proffverktøy med hele 6 års garanti.3 Kjerneteknologier

AEG Powertools Brushless har 3 Kjerneteknologier:

 

PROFLUX BRUSHLESS MOTOR

ENESTÅENDE KRAFT – Kompakt børsteløs 4-polet motor med kraftige neodym-magneter for optimal kraft og holdbarhet

 

PRO li-on

PRO LITHIUM-ION-teknologien gjør det mulig å jobbe selv under de mest ekstreme værforhold helt ned til -18 °C og opp til +50 °C. Trippel beskyttelse og individuell celleovervåking beskytter batteriet og verktøyet fra overbelastning under høy belastning.

 

CORETEK

CORETEK-intelligent elektronikk overvåker konstant verktøyets ytelse og kommuniserer med PRO li-ion-batteriet og den børsteløse motoren for å levere konsekvent kraft og hastighet.