Hva er ONE+ fra RYOBI?

tt batteri kan brukes til å kjøre over 150 ulike verktøy. Systemet gjør at du kan klippe gresset, bore skrog, sage tre, trimme hekker eller rengjøre bilen med bare ett ONE+ batteri.

Kjøp en komplett startpakke med et verktøy, et batteri og en lader for å komme i gang med ONE+ systemet raskt og enkelt.

ELLER
Utvid ONE+ systemet ditt og spar penger på å bare kjøpe verktøy – uten batteri og lader og kjøp heller ekstra batterier og lader når du trenger det.

Velkommen til ONE+ familien!
 

Advarsel: RYOBI sin serie med ONE+ verktøy er kjent for å være avhengighetsskapende. Er du en RYOBI-jomfru så er det fare for at ditt første møte vil føre til et livslangt kjærlighetsforhold.

RYOBI til hagen

ONE+ systemet dekker alle behov utendørs i hagen din også! ONE+ systemet holder rett og slett hjemmet ditt både innendørs og utendørs i tipp-topp stand.

Når du er ferdig med dine gjør det selv-prosjekter plugger du batteriet på gressklipperen og trimmer gresset. Vi har et batteridrevet verktøy til alle områdene i hagen: hekkeklipp, beskjæring, blåsere for rydding av blader, ugressprøyte og mye mer!

Oppdag RYOBIs verktøyverden


Ryobi One+ HP er de kraftigste og mest kompakte verktøyene Ryobi har å by på for klasselende ytelse.

Ryobi`s mest avanserte verktøy hittill.

Ny børsteløs motor – Patentert elektronikk – Overlegne batterier

RYOBI gir deg 3 års garanti

RYOBIS verktøy er bygget for å vare. Det samme gjelder RYOBIs garanti.
Takket være grensesprengende teknologi og utvikling kan RYOBI nå tilby 3 års garanti* for alle elektriske og batteridrevne maskiner, inkludert 18V ONE+ systemet og 36V systemet**
**Bensindrevne maskiner leveres med 2 års garanti uten registrering
*Krever registrering for forlengelse fra 2 til 3 år. Vennligst besøk vår hjemmeside www.ryobitools.no innen 30 dager etter kjøpet for detaljert informasjon om garantibetingelser og forlengelse registrering. Denne garantien er gyldig i EU,Sveits, Island, Norge, Liechtenstein, Tyrkia og Russland. Utenfor disse områdene, må du kontakte autorisert RYOBI forhandler for å finne ut om en annen garanti gjelder.


RYOBI tilbyr en 3 års garanti på alle elektriske og batteridrevne produkter unntatt tilbehør og slitedeler. Mer informasjon kan du se garantibetingelsene i brukerhåndboken som følger med alle verktøy.
Alle viste produkter er i samsvar med det relevante europeiske regelverket (Viser CE godkjenningsmerket på typeskiltet ). Advarsel: Alle garantier er land / region spesifikke. Verktøy kjøpt f.eks i USA eller via internett, og importert til Europa, som ikke er EU-godkjent, er ikke bare i strid med EU-lovgivningen, men vil ikke bli støttet /betjent i Europa av Ryobi® . Bare verktøy kjøpt i EU og som viser CE godkjenning (inkl. Sveits) er dekket av en europeisk garanti. Ryobi® forbeholder seg retten til å endre produktspesifikasjoner når som helst uten varsel.
Denne europeiske garantien berører ikke dine lovbestemte rettigheter. Alle lovbestemte garantier er i henhold til gjeldende lover og regler på området.

MEKK fører et skikkelig bra Ryobi ONE+ utvalg!